Gastenboek

Aantal berichten: 86

Marjolein mama van kindjes middelkoop

16 juni 2020 22:20:17

Hallo lieve Jake en mama, 

Wat schrijft jullie mama leuke verhalen! Wat een rare tijd he deze corona tijd.. Vermaak je je nog een beetje? Ik zag mama haar reactie onze site is www.kindjesmiddelkoop.babysite.nl

Liefs Marjolein, Mearle keano en djealano 

Opa Duijzer en Oma Hoekstra

22 maart 2020 15:57:53

Lieve Jake,

Wat waren opa en oma blij verrast jou en Dean gisteren even te zien. Je had iets mooi geknutseld voor opa en oma. Zo lief van je. Het was wel raar he dat jullie helemaal niet binnen mochten komen. Natuurlijk snap jij daar nog niets van schat. Je moest dan ook even huilen toen dat niet mogelijk was. Opa en oma vinden dat ook helemaal niet leuk, maar we moeten dit even volhouden zodat we gezond blijven lieverd. Wij hopen dat alles snel weer gewoon wordt en dat jullie weer kunnen spelen bij ons.

Tot die tijd genieten wij van de filmpjes die mama van jullie maakt en doorstuurt.

Liefs en dikke knuffel van opa en oma.

 

 

Jessica

16 maart 2020 16:09:18

Wat hebben jullie toch mooie website's die jullie bij houden. Ik lees al een tijdje mee op beide site's, maar heb eigenlijk nog nooit een berichtje geplaatst. Dus bij deze!

Liefs van ons

 Kindjesmiddelkoop

20 oktober 2019 08:47:31

Lieve mama en Jake, 

Wij lezen al vanaf het begin mee, alleen hebben wij nog nooit een reactie geplaatst (eens moet de eerste keer zijn he:)) onze kleinste is van juli2017 en wat jou mama schrijft lieve Jake over fases en huilbuien is zo herkenbaar! Soms is het frustrerend en misschien nog wel frustrerender dat je eerst niet getroost wil worden. Hopelijk is deze fase snel weer over grote man voor jou en mama wel zo fijn. Heel veel succes veel liefs mama van de kindjesmiddelkoop 

 

Antwoord

26 oktober 2019 13:26:37

Hai!

Dank je wel voor je berichtje. 
Leuk te lezen dat je ook een kindje van die leeftijd hebt en je de verhalen herkent. Al zijn de driftbuien en het ontroostbare natuurlijk minder leuk, maar het hoort er ook weer allemaal bij.

Ik zie dat je ook een site bijhoudt. Mag ik met jullie meelezen?

Opa Duijzer en Oma Hoekstra

01 september 2019 13:25:51

 

Lieve Jake

Opa en oma willen je ook nog feliciteren op je eigen babysite. Natuurlijk zijn we nu een dagje te laat. Maar nu kan ik wel vertellen dat we een leuke zonnige feestdag hebben gehad. Wat ben je verwend mannetje. Soms werd het je allemaal iets teveel al die aandacht, cadeautjes en vele kusjes. Maar dat komt omdat iedereen ook zo gek is op jou. De laatste dag dat je 1 jaar was kwam je bij opa en oma spelen. De hele dag was je aan het zingen en heb je zo lekker gespeeld. Opa en oma genieten dan zo van jou. Ook ga je steeds meer woordjes zeggen. Lieve Jake onthoudt altijd dat opa en oma heel trots op je zijn.

Hele dikke kus Opa Duijzer en Oma Hoekstra