Gastenboek

Aantal berichten: 83

Kindjesmiddelkoop

20 oktober 2019 08:47:31

Lieve mama en Jake, 

Wij lezen al vanaf het begin mee, alleen hebben wij nog nooit een reactie geplaatst (eens moet de eerste keer zijn he:)) onze kleinste is van juli2017 en wat jou mama schrijft lieve Jake over fases en huilbuien is zo herkenbaar! Soms is het frustrerend en misschien nog wel frustrerender dat je eerst niet getroost wil worden. Hopelijk is deze fase snel weer over grote man voor jou en mama wel zo fijn. Heel veel succes veel liefs mama van de kindjesmiddelkoop 

 

Antwoord

26 oktober 2019 13:26:37

Hai!

Dank je wel voor je berichtje. 
Leuk te lezen dat je ook een kindje van die leeftijd hebt en je de verhalen herkent. Al zijn de driftbuien en het ontroostbare natuurlijk minder leuk, maar het hoort er ook weer allemaal bij.

Ik zie dat je ook een site bijhoudt. Mag ik met jullie meelezen?

Opa Duijzer en Oma Hoekstra

01 september 2019 13:25:51

 

Lieve Jake

Opa en oma willen je ook nog feliciteren op je eigen babysite. Natuurlijk zijn we nu een dagje te laat. Maar nu kan ik wel vertellen dat we een leuke zonnige feestdag hebben gehad. Wat ben je verwend mannetje. Soms werd het je allemaal iets teveel al die aandacht, cadeautjes en vele kusjes. Maar dat komt omdat iedereen ook zo gek is op jou. De laatste dag dat je 1 jaar was kwam je bij opa en oma spelen. De hele dag was je aan het zingen en heb je zo lekker gespeeld. Opa en oma genieten dan zo van jou. Ook ga je steeds meer woordjes zeggen. Lieve Jake onthoudt altijd dat opa en oma heel trots op je zijn.

Hele dikke kus Opa Duijzer en Oma Hoekstra

Ria

31 augustus 2019 18:20:23

Jake van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag. Hopelijk ben je lekker verwend?

Nancy

31 augustus 2019 11:08:12

Hi Jake,

Van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag! Laat je maar goed verwennen en snoep maar lekker van de taart. Een hele fijne dag vandaag!

Papa, mama en Dean natuurlijk ook van harte!!

sanne niels fleur isabel en Bo

31 augustus 2019 08:53:11

Lieve Jake

Hartelijk gefeliciteerd met je tweede verjaardag. 

Fijne dag vandaag